mari main click2

Pages

Wednesday, April 28, 2010

Jawatan Maseh Kosong kat UiTM


Salam,

Minggu nie adalah minggu terakhir aku berbakti pada uitm....setelah sekian lame aku mencurahkan idea2 aku,hasil karya,dan hasil dari perut ker ke uitm,kontrak aku ngan uitm akan tamat pada ari jumaat nie selamat tggl uitm dan selamat datang dunia kerjaya :p... Aku ngan staf kt stu dh mcm family,pikniking,potlucking,bombing,eating,working semua bersama time kerje aku mengulor time rehat pun aku ngulor.....:p tp yg penting keje bg kt aku,aku siapkan on time....Semenjak aku keje ktt sane aku asyik di boming jer,aku tahu lah aku seorg yg pendiam dan pemalu :P ssh nk dapat pekerja cemerlang dan berdedikasi mcm aku.....Ala2 lelaki melayu terakhir......

so Trima Kaseh pada smua kerna memberikan kerjasama dan konmitment keatas kerja dan kolebrasi yang terjalin antara kita semua, dan ucapan trima kaseh sbb sudi menerima kami :p diakhir perkhidmatan kami ader lah tiap2 ari datang lewat disebabkan bahagian kewangaan lambat membayar gaji kami itu lah punca pada segala2nya :p jgn salah kan kami salahkan bahagian kewangaan dan bendehari....Jangan cuba memainkan perasaan kami yang tulus ini...

Memohon maaf keatas segala kesilapan dan pertuturan yg x pernah berhenti dari mulot ku walaupun aku nie seorg pendiam....lidah yg berbicara bkn aku yg salah..so selamat maju jaya kepada anda semua!!!esok den blajer mkn kat hotel itm...yahooooooooo

p/s jawatan kosong dijabatan pengurusan maklumat,dikehendaki designer yg willing to work under pressure and office hour no over time.....designer a. k . a skp........

1 comments:

  1. besnye dh abes keje...pasni bley rehat puas2~
    hehe~ :p

    ReplyDelete

mari click-click

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails