mari main click2

Pages

Tuesday, March 2, 2010

aku dan makan

salam,

aku datang lagi dengan seribu karenah dengan pelbagai ragam :P
Ari nie aku nk cter pasal mkn plk asyik berjiwa jer
lepas berjiwa kter makan, lepas tu happy blik..
tagline aku live is for food..eat till u can after that u been eaten..:p
mkn mkn mkn...
aku ske mkn,tp aku mkn maner yg basic manusia mkn jer
klu dh melepasi norma2 kehidupan manusia... aku x mkn
hehehehee

aku ske mkn,
aku klu nasi base aku ske nasi goreng kampang extra hot plus sambal belcan or cili potong
lg aku ske...biar pedas asalkan happy...
klu mee base aku ske char keow teow,sbb aku ske heehe tp bkn first choice sbb portion dier skit x leh nk menampung perut aku yg ader lapan tingkat semua nya..nk kene bg bahagian2 mkn
receptionist,admin,account,creative department,system,etc...byk sgt department sampai lupe aku...

aku ske mkn,
aku bahagia selagi perut aku pun bahagia hehehe...klu fast food,dlu aku ske mcd tp skang sejak kenal ngan tikus aka fakrul aku ske mkn kat tok janggut(kfc),klu g kfc jer aku ske mkn ayam dier x ske mende lain selain drp ayam dier...aku ske or....and one large cheese
ble g order jer musti aku kater kt cashier tuk ..kak(mmg aku cr pompuan jer klu nk order):p
no wing n no drumstik hehehehe pok cik kayo ayam pah tu :P bosa den dpt..

aku ske mkn,
aku ske mkn ayam,ayam goreng,ayam kuah,ayam stim,tp aku x ske ayam pencen,ayam belanda,ayam masak tempoyak hmmmmmmm..semalam aku,fakrul,apai and mama g makan kat kedai nasi ayam gemas x sure lah aku nama kedai tu yg terletak di pusat komersial seksyen 7 pesaing dier kat stu bangi kopitiam tp aper aper pun walaupun agak kemahalan nasi ayam nyer...bg aku n bahagian2 perut dapat menerima nasi ayam tu dgn ati yg terbuka hehehehe oklah......n roti john dier pun sodap....tp malang nye smlm x bukak g cuti uper nyer tuan tanah...boleh plk kan....time org nk blanja aku mkn time tu dier cuti cissss.oklah tuk ari nie hehehehe nie gmbo2 aku bersama ngan nasi ayam ku :P enjoy...






my complete wholesome :P

pesanan penaja: mkn selagi boleh nnt dh tue byk pantang larang nyer :p

8 comments:

  1. mak aiih,bkn x nk ajak apai yg ajak :P

    ReplyDelete
  2. tak puas aku mkan smlm.....tak de roti john....cehh

    ReplyDelete
  3. makan aRI plk hahahaha roti yg sedap :P

    ReplyDelete
  4. wah, best mkn nasi ayam, nak!





    http://fitridzulkifli.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. mari kter ker nasi ayam gemas kot hahaahha

    ReplyDelete

mari click-click

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails