mari main click2

Pages

Tuesday, October 15, 2013

Raya khor'ban

Salam,

Selamat Hari Raya, Allahuakbak!!allahuakbar!!allahuakbar!!! Ari ini hari raya aidiladha yakni aku n geng 502 aka geng dak umah, semua tidak punya kesempatan untuk pulang ke kampung halaman dek kekangan waktu bekerja yakni diberi cuti choma sehari untuk menyambut raya haji, bunyi macan x cukup kan? Sebonar ehhh mmg x cukup pon bagi lah at least 2@3@4 hari kecuali tu company habah ko boleh lahh ;) ,

Rutin biasa hari raya bagun pagi nk poei smbyg, ari tu masjid kate 830 baru dio solat sunat, dgn niat suci murniku n geng dak umah poei sblm 830 tp diorg dah khutbah ahcano plk, waktu aku n waktu masjid kat shah alam nie berbeda kah????? So terlopeh taun nie solat sunat..dan dipagi solat sunat sbb dah x sempat, kami cerdik pandai pegi pasar basah shah alam seksyen 16 bujet nk beli barang nk buat jamuan bkfst raya sbb terlebih cerdik dan iq tahap tertinggi mmg non hado kedai yg bukak semua cuti....harapannnn

Pusing shah alam nk cari kacang tuk kuah kacang, daun kunyit, lengkuas segala bagai pusing punya pusing skali kami pon balik dgn org yg ke masjid so x terkantoi sgt hahaha...tp carian di padang jawa mmg membuahkan hasil dimana semua checklist telah tertunai...maleh lah aiih nk tulih panjang2 naik ngantuk dek mkn nasi tomato hasil air tgn sendiri...

menu ari nie, nasi tomato bersama ayam masak merah dan acar (timun, charot, hirisan bawang digaul bersama garam gula dan cuka segar) nasi himpit kuah kacang resepi turun temurun dimasak dibawah api sederhana sehingga pecah minyak dan naik bau nie adalah hasil nya jgn kata laki x pandai masak..kelas x mak jemah masak tuk hari raya nie

Nasi himpit kuah kacang

Nasi tomata + acar + ayam masak meroh

1 comments:

  1. Cream Pemutih Wajah WALET ASLI | PEMUTIH WAJAH ALAMI
    CREAM PEMUTIH WALET ASLI OBAT PEMUTIH DAN PENCERAH WAJAH ALAMI
    Cream Pemutih Wajah Alami Cream Walet Sarang burung walet telah digunakan pada masa dinasti Ming di abad 15. Konon, salah satunya adalah efek mendinginkan dari sarang burung walet mencegah kekeringan dalam tubuh sehingga membantu Pemutih Wajah, bebas keriput, sekaligus tetap mulus.
    Untuk membuktikannya beberapa penelitan terhadap Cream Walet atau sarang burung walet dilakukan, dari penelitian tersebut disimpulkan bahwa Cream Pemutih Muka cream walet murni atau sarang burung walet mengandung glyco protein yang berkhasiat memerbaiki daya tahan tubuh dan membersihkan paru-paru, serta mengandung growth factor yang meregenerasi sel dan meningkatkan kolagen kulit.
    Distributor Cream Walet
    Call / sms ; 0813 2543 2212
    Pin BB ; 7D F18 F28
    Cream Walet Asli
    OBAT PEMBESAR PENIS
    Lintah Oil
    Alat Pembesar Penis
    Celana Vakoou
    Obat Vimax Asli
    Obat kencing manis
    Obat Sex
    ALAT BANTU SEX WANITA
    VIBRATOR PENIS IKAT PINGGANG Call/sms; 0856 0795 4414
    alat bantu sex wanita terbaru
    Celana Hernia

    ReplyDelete

mari click-click

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails