mari main click2

Pages

Monday, October 14, 2013

Raya aidiladha

Salam,

Klu sape baca (ader ker org baca blog nie) bermakna esok kite akan sambut raya korban aka raya aidiladha, klu pose sunat ari arafah ari nie lah kan, so sape yang kerje tu confirm2 x der mood seperti aku hahah mood raya, mood mkn  mood cuti semua mood2 keje udah kelaut, 

Kehadapan majikan2,
beralamat di bla blaa blaaa,
12340 blaaa blaa,
Malaysia...

Perkara: Raya aji dah dekat boh
 
Menulis nya saya disini untuk memohon agar pihak majikan membenarkan kami pekerja2 aka kuli terhormat balik awal ari nie, minta maaf bebyk sbb klu stay lama2 pun production still down, mahu x mahu bkn memaksa tapi meminta secara kekerasan untuk membenarkan kami pulang awal supaya dapat menyiapkan juadah hari raya bagi yg berada diperantauan ini, teringat kampung halaman u ollls.. Kitorg bukan malas nk wat keje tp sifat automatik yang on secara tetibe nama pun automatik die on lah tanpa disuruh, jatuh nya raya pada weekdays maka sebelum raya akan muncul lah sifat2 malas dalam diri kami bkn apa saja dok wat gatai..Nak masak ketupat, kuah kacang, nasi tomato ayam masak merah bagai mana nk sempat, tambah lagi klu pegi tesco tau giant nk berebut2 ngan mackcik2 yg nak beli ayam lagi. kami butuh masa wahai boh.

2. Adoi boh nk menulis pon rasa x sempat nie tlg ye kami nk balik awal nie, harap boh memahami permintaan kami yg kecil ini, bkn apa exsaited nk raya nie. jasa mu dikenang

yang benar,
pekerja berdedikasi..
lah sgt


0 comments:

Post a Comment

mari click-click

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails